три сесТРИ

Три сестри на различни възрасти, но с общи корени и ценности.

Три сестри с различни мнения, но с общи мечти и стремежи.

Три сестри, вярващи, че грижата е ключът към всичко - грижата за себе си, за другите, за природата, за обществото.

Всяка от нас върви по своя си път, но ни обединява философията ни за живота, за бавното живеене, за грижата, за това да се наслаждаваме на всеки миг.

Всяка от нас има своите си предизвикателства, но винаги се справяме, защото се имаме една друга. Научихме едно – грижата, любовта, балансът, спокойствието… започват от нас самите. Вътрешният ни мир определя отношението ни към света.

Ето защо в наша мисия се превърна себегрижата - да помогнем на повече хора да стигнат до това осъзнаване, да им дадем поводи да се замислят и да започнат да отделят време първо за себе си, да дадем инструменти, с които лесно да го направят.

А когато се погрижим за себе си, пълни с енергия, ще използваме потенциала си в грижата за другите, за природата и за средата, която ни заобикаля. 

А защо Рамел? 

Когато бяхме малки момиченца, не толкова „знаехме“, колкото усещахме, че нашата близост ще прерасне някой ден в семеен проект. Мечтаехме за ресторант, хотел, вила и куп други неща и ето, че сега е моментът, в който започваме да работим по мечтите си, въпреки че вече изглеждат малко по-различно. Но пък името остана. Да, измислихме го като деца. То е преплитане на имената ни (както се преплитат и историите ни) РАмзина, Мехрибад и ЕмеЛ – три сестри, обединени от мисията да разпространяват щастие, да създават красиви, смислени неща и да осъществяват мечти.

Можете ли да си представите колко могат да намечтаят три сесТРИ? :)